QR-koodien hallinta

Dynaamisuutta QR-koodeihin


GeniTagin avulla voit luoda dynaamisia QR-koodeja, joiden toiminta on pilvipalvelussa kätevästi muokattavissa. Lisäksi se mahdollistaa myös personoidut koodit ja älykkäät kohdesivut. Kaiken kruunaa QR-koodien reaaliaikainen käytön mittaaminen ja raportointi!

QR-koodien hallinta
 

Miksi dynaaminen QR-koodi?

Voit vaihdella dynaamisen QR-koodin laskeutumissivua esimerkiksi kampanjan suunnitelman mukaan ilman uuden koodin luomista ja jakamista.

Staattisen QR-koodin heikkous ilmenee, jos koodista halutaan ohjata uuteen kohteeseen, kuten toiselle laskeutumissivulle.

Dynaaminen QR-koodi mahdollistaa tiedon päivittämisen samaan koodiin. Tällöin ei synny lisäkustannuksia ja vaivaa painetuistakaan koodeista printissä.

 

QR-koodi, asiakkaan ohjaus

Asiakkaan ohjaaminen halutulle laskeutumissivulle on helpompaa QR-koodin avulla kuin saada asiakas kirjoittamaan selaimeensa pitkä verkkosivuosoite tai monimutkainen lyhytosoite.

QR-koodi

GeniTag avaa digitaalisuuden mahdollisuudet printtiin

Printtiä pidetään vaikeasti mitattavana ja haastavasti asiakasta ohjaavana. QR-koodit mahdollistavat kiinnostuneen asiakkaan ohjauksen esimerkiksi suoraan tuotteen ostoon tai lukemaan lisää palvelusta.

Kun potentiaalinen asiakas lukee QR-koodin mobiilisovelluksensa avulla, ja siirtyy halutulle laskeutumissivulle, päästään mittaamaan tehokkuutta. Kerätyn tiedon avulla pystytään mittaamaan QR-koodien lukukertoja sekä vertailemaan niitä keskenään.

Mittaamisen avulla tunnistetaan tehokkaimmat tavat käyttää QR-koodeja ja tulokselliset laskeutumissivut. GeniTagin raporttien avulla tunnistat myös tehokkaimmat kanavat ohjata asiakkaat laskeutumissivuille.

Ota yhteyttä

Keskustele asiantuntijan kanssa.