Ketterää markkinoinnin automaatiota

Markkinoinnin automaatio on nykyisin suuri mahdollisuus, mutta useimmille markkinoijille täysin hyödyntämätön alue. Suurin osa markkinoilla olevista ratkaisuista on suunnattu vain isoille kansainvälisille yrityksille. GeniAutoresponder™ on suunniteltu suomalaisten yritysten tarpeisiin.

Markkinoinnin automaation teho perustuu kontaktihenkilön toimenpiteiden tunnistamiseen, viestien oikea-aikaisuuteen, älykkääseen tarinan kehittämiseen ja sopiviin toistoihin.

Ratkaisu sisältää monipuolisen sisältöeditorin näyttävien viestien tuottamiseen ja toiminnot automaatiologiikan määrittämiseen. Viestejä voidaan ketjuttaa ja määrittää lähetysten aikavälit.

Viesteihin pyritään aina sisällyttämään aktivointielementit, jolloin vastaanottaja voi milloin tahansa aktivoitua, esimerkiksi kun ostopäätös vahvistuu.
Viestin tai viestiketjun lähetys voidaan käynnistää eri tavoin

– Manuaalisesti lisäämällä yksittäinen osoite tai osoitelista jakeluuun
– CRM:n kautta luotuna (esim. myynnin tukiprosessi)
– Integroimalla viestitys taustajärjestelmiin, kuten CRM-, ERP-, verkkokauppajärjestelmään (API)
– Hyödyntämällä lomakkeita verkkosivuilla
– Sosiaalisen median hyödyntäminen, esim. Facebookissa tykkääminen, henkilön yksittäisen tieto (syntymäpäivä tai vastaava)
– Tekstiviestien kautta

GeniAutoresponderin käyttömahdollisuudet ovat todella laajat ja autamme mielellämme markkinoinnin automaatiokonseptien suunnittelussa ja toteutuksessa.