Mobiilimarkkinointi

Mobiilimarkkinointi on tehokasta oikein toteutettuna


Tekstiviestillä on korkea huomioarvo, tavoitat viestin vastaanottajan varmasti ja nopeasti. Oikeaan hetkeen ajoitettu tekstiviesti tehostaa kampanjoita ja parantaa asiakassuhteen ylläpitoa.

Image

GeniMobile on helppokäyttöinen työkalu mobiilimarkkinointiin

GeniMobilen edistyneitä ominaisuuksia ovat sen helppokäyttöinen sisältöeditori ja omat viestipohjat. Sen ominaisuudet mahdollistavat viestien ajastetun lähetyksen.

Oman vastausnumeron avulla teet ostamisesta tai yhteydenottopyynnöstä mahdollisimman vaivatonta asiakkaallesi. Luo houkutteleva tarjous tai kerro kiinnostavasta mahdollisuudesta asiakkaasi ongelman ratkaisuun.


Image

Muistuta, aktivoi ja tiedota asiakasta


GeniMobilen avulla myös keräät tietoa sekä voit vastaanottaa asiakkaidesi tilauksia ja yhteydenottopyyntöjä.

Mobiilimarkkinointi1

Tiedota asiakastasi tapahtumasta tai mittaa asiakastyytyväisyyttä

Nopea ja tärkeä tiedottaminen toimii tekstiviesteillä tehokkaasti. Erityisen tehokas työkalu kriisiviestinnän hoitamiseen, kun kohderyhmä tulee tavoittaa varmasti.
Nopeaa tavoittamista voidaan hyödyntää myös esimerkiksi ravintoloiden ja elintarvikeliikkeiden hävikkiruoan myynnistä tiedottamiseen.

Voit opastaa asiakastasi saapumisesta majoituspaikalle. Lähetä automaattinen tekstiviesti tunti tai pari ennen asiakkaan oletettua saapumisaikaa, jossa opastetaan auton pysäköintipaikoista tai annetaan muita yleisiä ohjeita helpottamaan asiakkaan saapumista luoksenne.

Tekstiviestit toimivat myös tiedonkeruussa. Kysy tyytyväisyydestä asioinnin jälkeen ja kerää tietoa tyytyväisyyden mittaukseen.

Parempia tuloksia myyntiin, helpompaa mittaamista

Liittämällä GeniMobilen CRM-järjestelmään ja hyödyntämällä ohjelmiston monipuolisia kohderyhmien hallintamahdollisuuksia, saat tehostettua personoitujen tekstiviestien vetovoimaa.

Tekstiviestien tavoittavuuden mittaaminen on helppoa. Näet, kuinka monelle viestit menivät ja kuinka moni avasi viestin. Jos viestissä oli linkki, näet myös sen klikkausmäärät

Ohjelmisto mahdollistaa monipuolisen raportoinnin. Saat valmiit graafiset raportit, jotka säästävät aikaasi tuloksellisuutta selvittäessä.

Mobiilimarkkinointi
 

Automaattiset tekstiviestit asiakkaan ajankohtaisiin tarpeisiin

Liittämällä GeniMobilen CRM-järjestelmään hyödynnät automaattisia tekstiviestejä asiakkaiden tavoittamiseen.

Ajankohtaisesta tarpeesta muistuttaminen koetaan hyvänä asiakaspalveluna, joka parantaa asiakastyytyväisyyttä sekä saa asiakkaan sitoutumaan yritykseen.

 

Muistuta asiakastasi viestillä ajan varaamisesta

Vuosittaiset ja kausittaiset ajanvaraukset, kuten autonkatsastus tai -huolto sekä hammastarkastukset toimivat tehokkaasti mobiilimarkkinoinnissa. 

Vaihtoehtoisesti asiakasta voidaan muistuttaa edellisessä huollossa havaituista korjaustarpeista tai kuluneista osista, jotka asiakas on saattanut jo unohtaa.

Tarjoa tekstiviestissä asiakkaallesi vaivatonta tapaa tehdä ajanvaraus vastaamalla suoraan viestiin, soittamalla asiakaspalveluun tai klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä.

Muistuta asiakastasi varatusta ajasta

Automaattiset muistutukset vähentävät merkittävästi tilanteita, joissa asiakas ei saavukaan paikalle varattuna aikana. Saapumatta jääneiden asiakkaiden vähennyttyä niiden aiheuttamat turhat kulut ja yliresurssoinnit laskevat.

Voit myös lisätä asiakkaan muistutukseen mahdollisuuden perua tai siirtää varattua aikaa.

Muistutusten ja ajansiirron mahdollisuuden on todettu kasvattavan asiakastyytyväisyyttä, kun asiakkaasta pidetään huolta muistuttamalla.

Aktivoi asiakastasi hyödyntämään tarjous tai vapautunut aika

Tekstiviesti muistuttaa ja antaa mahdollisuuden nopeaan reagointiin aikakriittisen kampanjan aikana. Kun asiakas saa muistutuksen esimerkiksi tarjouksen päättymisajan lähestymisestä, aktivoi tämä asiakasta toimintaan.

Peruutusajat täytät nopeasti antamalla asiakkaille mahdollisuuden varaukseen linkin, viestiin vastaamisen tai soittamisen avulla.

Tekstiviesteillä voidaan myös tehostaa myyntiä tarjoamalla palveluja alueellisesti, jos varausjärjestelmä ei ole täyttynyt toivotulla tavalla.

Onko sinulla kertaluonteinen tai satunnainen tarve lähettää tekstiviestejä?

Toteutamme palveluna tekstiviestien lähetyksen puolestasi kaiken tarpeellisen huomioiden. Voimme samalla kerätä tietoa ja toimittaa ne esimerkiksi Excel-muodossa tai täydennettynä asiakasrekisteriisi.
Tuotamme myös puhelinnumeroiden päivitys- ja validointipalvelua. Sen avulla saat yhteystietosi ajan tasalle ja tavoitat kattavasti kaikki kontaktisi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
 

Tekstiviestit toimivat myös markkinoinnin automaatioratkaisuissamme.

Haluatko tietää lisää? Lataa GeniMobilen tuote-esite!

Lomake

Ota yhteyttä

Keskustele asiantuntijan kanssa.