Uutiskirjemarkkinointi

Luotettava kotimainen sähköpostimarkkinoinnin ohjelmisto


Oikea työkalu helpottaa markkinointia ja tiedottamista sähköpostilla. Uutiskirjeet tehostavat sisältömarkkinointia ja aktivoivat asiakastasi kampanjoiden aikana. Tehokkaalla sähköpostimarkkinoinnin ohjelmistolla myös hoivaat uusista liideistä asiakkuuksia.

Sähköpostimarkkinointi

Helppo työkalu uutiskirjeiden hallintaan

GeniMail tarjoaa monipuolisen avun uutiskirjeiden hallintaan ja sähköpostikampanjaan. Helppokäyttöisellä selainohjelmalla pystyt lähettämään tyylitellyt ja personoidut uutiskirjeet niin 100 asiantuntijalle kuin 500 000 kuluttajalle − tai vaikka suuremmalle joukolle.

Uutiskirjeohjelmistomme avulla myös analysoit vaivattomasti uutiskirjeiden perillemenoa, sen avaamista sekä sisältöjen linkkien klikkauksia.

Tuloksia voit analysoida ja raportoida valmiilla graafisilla raporteilla. Raportti näyttää kaiken tarpeellisen uutiskirjeen avauksista ja linkkien klikkaamisista aina uutiskirjetilaajien listalle liittyneistä ja poistuneista. Saat myös palautuneiden viestien analyysin virheellisistä osoitteista.

GeniMail on sisällöntuottajan paras työkalu sähköpostimarkkinointiin

GeniMail on niin helppokäyttöinen, ettet joudu taistelemaan haastavan teknologian kanssa. Käyttökokemus on sujuvaa ja selkeää. Vapautat aikaasi ja luovuuttasi sähköpostimarkkinoinnin suunnitteluun sekä vetovoimaisten uutiskirjeiden luomiseen ja tarkkaan kohdentamiseen.

Uutiskirjemarkkinointi, sähköposti

Tyylikkäät uutiskirjeet, kutsut, tiedotteet ja kampanjat

Drag & drop -editorilla voi helposti hyödyntää valmiita sisältökomponentteja ja muokata kirjeen rakennetta ilman html-kielen osaamista.

Uutiskirjemarkkinointi, sähköposti, laskeutumissivut

Työkalu myös laskeutumissivujen rakentamiseen

GeniMailin avulla rakennat myös laskeutumissivut, kuten palaute- ja ilmoittautumissivut sekä lomakkeet.

 
Uutiskirjemarkkinointi, sähköposti, sisältöpohjat

Lähetä viestisi valitsemillesi kohderyhmille

Saat käyttöösi yrityksellenne optimoidut ja testatut sisältöpohjat eri tarkoituksiin. Uutiskirjeiden toimitus on optimoitu erityisesti Suomessa, joten viestinne tavoittaa luotettavasti kohderyhmänne.

 

Näin hyödynnät GeniMail uutiskirjeohjelmistoa

Testaa, vertaile ja opi sähköpostikampanjoillasi tuloksellisemmaksi


GeniMail mahdollistaa A/B-testauksen, joiden avulla voit toteuttaa testauksia ja vertailla tuloksia. Ohjelmiston keräämän tiedon ja vertailun pohjalta voit lähettää tehokkaimman uutiskirjeen suuremmalle joukolle.

Voit suodattaa uutiskirjeen sisältöjä tai toteuttaa kaksi erilaista versiota, joiden tehokkuutta vertailet. Opit tunnistamaan tehokkaimmat otsikoinnit uutiskirjeiden avauksiin.

Osoitteiden ja maineen hallinta


GeniMail huolehtii automaattisesti osoitteidesi ylläpidosta ja poistaa lähetyksistä automaattisesti virheelliset osoitteet. Näin lähettäjän maine pysyy hyvänä ja viestit menevät luotettavasti perille.

Automaattiset toiminnot vapauttavat aikaa


Ohjelmisto mahdollistaa automaattiset uutiskirjeen tilauskäsittelyt sekä postituskiellot. Voit halutessasi lisätä uutiskirjeiden automaattisen julkaisun verkkosivuillesi.

Anna tilaajille mahdollisuus jakaa uutiskirjeitäsi – ilmaista näkyvyyttä parhaimmillaan


Voit lisätä uutiskirjeisiin ”kerro kaverille” -toiminnon tai sallia viestien määrämuotoisen jakamisen sosiaalisen median yhteisöihin, kuten Facebook ja LinkedIn.

Saat mitä parhainta ja tehokkainta näkyvyyttä, joka ei maksa mitään.

Mobiiliin skaalautuvat uutiskirjeet


Suuri osa kuluttaja- ja yritysasiakkaista lukevat sähköposteja mobiililaitteella. GeniMail mahdollistaa mobiiliystävälliset uutiskirjeet, jolloin lukukokemus on miellyttävä kaikilla päätelaitteilla luettuna. Responsiivinen uutiskirjeohjelmisto takaa onnistuneen viestinnän ja tehostaa sähköpostimarkkinointiasi.

Liidien hoivaaminen


Luo ohjelmistoon automaattinen liidien nurturointi eli hoivaa kuumat liidit myynniksi ja asiakkuudeksi. Toteuta automaattisesti lähtevät viestiketjut eli luo oma nurturointipolku uusille uutiskirjeen tilaajille.

Oletko kiinnostunut viemään asiakkuudenhallinnan ja markkinoinnin automaation seuraavalle tasolle?

Tutustu myös muihin ratkaisuihimme:

AsiakkuudenhallintaMarkkinoinnin automaatio

Palvelut

Tarvitsetko vain satunnaisesti uutiskirjeiden lähetystä tai kertaluontoisesti kerätä vastauksia?

Tarjoamme palveluna uutiskirjekampanjoiden lähetykset ja raportoinnit. Jos haluat kerätä sähköpostitse vastauksia esimerkiksi kyselyn muodossa, toteutamme nekin puolestasi. Toimitamme tarkat, graafiset raportit niin uutiskirjekampanjoista kuin kyselyn tuloksista.

Voimme samalla päivittää ja täydentää kohderyhmälistauksianne. Päivitys- ja validointipalvelun avulla saat yhteystiedot ajan tasalle ja tavoitat potentiaaliset asiakkaasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
 

Haluatko tietää lisää GeniMailin ominaisuuksista? Lataa tuote-esite ja tutustu!

Lomake

Ota yhteyttä

Keskustele asiantuntijan kanssa.