Ratkaisut

Ota asiakkuuksienhallinta ja myynti haltuusi sekä tavoita ja palvele asiakkaitasi monikanavaisesti ratkaisujemme avulla.


Genisysin ratkaisuista löytyvät monipuoliset työkalut myynnin, asiakkuuksien ja markkinoinnin digitalisointiin ja tehostamiseen. Halutut palvelut voidaan yhdistää, sillä kaikki moduulit toimivat saumattomasti yhteen.

Tuotteemme ovat pääasiallisesti valmiita ja sellaisenaan konfiguroitavissa eri tarpeisiin. Ne perustuvat myös omaan palvelualustaamme, jolloin niiden räätälöinti asiakaskohtaisesti on vaivatonta ja edullista. Voit siis itse valita joko valmiin tai räätälöidyn toteutuksen.

Meillä on myös mittava kokemus eri liiketoiminta-alueista sekä palvelujen digitalisoinnista ja kehittämisestä, joten voimme aidosti auttaa teitä kehittämään toimintaanne ja saavuttamaan kilpailuetua.

Image

Asiakkuudenhallinta


Myyjien rakastama GeniCRM on selainpohjaisesti ja mobiilisovelluksella tuettu järjestelmä. Helppokäyttöisen CRM-järjestelmän lisäksi asiakkaamme saavat suomenkielisen, nopeasti reagoivan ja asiantuntevan asiakaspalvelun tuen samaan hintaan.

Lue lisää
Kanta-asiakasohjelma

Kanta-asiakasohjelma


Yrityksen tai brändin oman mobiilisovelluksen saa käyttöön edullisesti ja ketterästi. Lojaliteettiohjelmassa rakennetaan saumatonta asiakaskokemusta, joka vahvistaa asiakkaan sitoutumista yrityksen palveluihin tai tuotteisiin sekä tuotetaan uusia digitaalisia palveluja.

Lue lisää
Digitaalinen asiakaskokemus

Digitaalinen asiakaskokemus


Erotu kilpailijoista ylivertaisella palvelulla tuomalla digitaaliset palvelut kivijalkaan ja muihin fyysisiin kohtaamisiin. Tee ostamisesta miellyttävä elämys kanta-asiakassovelluksen ja digitaalisen myymäläkonseptimme avulla! Asiakas pääsee aitoon vuorovaikutukseen myymälän kanssa, jossa kokemus jatkuu myös myymälän ulkopuolella.

Lue lisää
Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio


Oikea-aikaisuus on myynnin ja markkinoinnin peruselementti, jossa markkinoinnin automaatio on avannut monipuoliset mahdollisuudet. Personoitu viesti oikeaan aikaan jokaiselle kontaktille mahdollistaa huipputulokset ja varmemman reaktion vastaanottajalta.

Lue lisää
Mobiilimarkkinointi

Mobiilimarkkinointi


Tekstiviestillä on korkea huomioarvo, tavoitat viestin vastaanottajan varmasti ja nopeasti. Oikeaan hetkeen ajoitettu tekstiviesti tehostaa kampanjoita ja parantaa asiakassuhteen ylläpitoa. Työkalumme tarjoaa helppokäyttöisen sisältöeditorin, omat viestipohjat sekä viestien ajastetun lähetyksen.

Lue lisää
Uutiskirjemarkkinointi

Uutiskirjemarkkinointi


Oikea työkalu helpottaa markkinointia ja tiedottamista sähköpostilla. Uutiskirjeet tehostavat sisältömarkkinointia ja aktivoivat asiakastasi kampanjoiden aikana. Tehokkaalla sähköpostimarkkinoinnin ohjelmistolla myös hoivaat uusista liideistä asiakkuuksia.

Lue lisää
QR-koodien hallinta

QR-koodien hallinta


Luo dynaamisia QR-koodeja, joiden toiminta on pilvipalvelussa kätevästi muokattavissa. Palvelu mahdollistaa myös personoidut koodit ja älykkäät kohdesivut. Kaiken kruunaa QR-koodien reaaliaikainen käytön mittaaminen ja raportointi!

Lue lisää