Sähköinen markkinointi

Palvelumme kattaa laajan joukon sähköisen markkinoinnin työkaluja. Ne tehostavat asiakashankintaa ja asiakassuhteen kehittämistä.

GeniMail


GeniMail on luotettava kotimainen sähköpostimarkkinoinnin ohjelmisto. Se on selainpohjainen, monipuolinen ja erittäin helppokäyttöinen ratkaisu sähköpostimarkkinointiin. GeniMailin avulla jokainen pystyy itse suunnittelemaan ja lähettämään tyylikkäät uutiskirjeet ja kampanjat
ja mittaamaan niiden tuloksia.

Lue lisää

GeniMobile


GeniMobile on selainpohjainen, monipuolinen ja erittäin helppokäyttöinen ratkaisu mobiilimarkkinointiin. Sen avulla jokainen pystyy itse suunnittelemaan ja lähettämään tehokkaat sms-kampanjat, sekä ottamaan vastaan sms-viestejä! Sms-viesteillä on hyvä huomioarvo ja vaikuttavuus!

Lue lisää

GeniAuto


Markkinoinnin automaatio on nykyisin suuri mahdollisuus, mutta useimmille markkinoijille täysin hyödyntämätön alue. Suurin osa markkinoilla olevista ratkaisuista on suunnattu vain isoille kansainvälisille yrityksille. GeniAutoresponder™ on suomalaisen yrityksen tarpeisiin suunniteltu ketterä
markkinoinnin automaatiotyökalu.

Lue lisää

GeniTag


GeniTag tuo QR-koodien hallintaan lisää älyä. Sen avulla voi luoda dynaamisia QR-koodeja, joiden toimintaa voi muokata pilvipalvelussa. GeniTag mahdollistaa myös personoidut QR-koodit ja älykkäät kohdesivut. Kaiken kruunaa QR-koodien reaaliaikainen käytön mittaaminen ja raportointi!

Lue lisää